Στείλτε μας το μήνυμά σας

Εργασθείτε μαζί μας

Αν σας χαρακτηρίζει το πάθος και ο ενθουσιασμός για τη δουλειά, αν η δημιουργικότητα και το ταλέντο αποτελούν τα δυνατά χαρτιά σας και μόνιμα διαπιστευτήρια της δουλειάς σας τότε θα θέλαμε να συνδυάσουμε τα χαρακτηριστικά αυτά με το δυναμικό της Datahost.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αίτηση για μια θέση στη Datahost, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας αναφέροντας τις ικανότητες σας, τις γνώσεις σας και παραθέτοντας δείγματα δουλειάς σας στο jobs@datahost.gr. Σημειώστε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο θέμα του μηνύματος.

Εμπιστευτικά

H Datahost δεσμεύεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες του βιογραφικού σας θα χρησιμοποιηθούν/διακινηθούν μόνο στο εσωτερικό της εταιρίας για τις ανάγκες αξιολόγησης της αίτησής σας σε σχέση με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Ισότιμα

Η Datahost δεσμεύεται ότι αξιολογεί κάθε υποψηφιότητα επί ίσοις όροις και χωρίς να επιτρέπει διακρίσεις όποιας φύσης να επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων. Κάθε υποψηφιότητα θα αξιολογείται βάσει των ικανοτήτων και των χαρακτηρολογικών στοιχείων του υποψηφίου και μόνο.


Θέσεις Εργασίας

Web Developer (WDEV01)

Κύριο αντικείμενο είναι η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών με χρήση PHP / MySQL.