Στείλτε μας το μήνυμά σας

Προφίλ

«Η εμπειρία σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία συνθέτουν το προφίλ της Datahost σε μία σταθερή πορεία εξέλιξης στον χώρο της παροχής εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής»

H εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών από το 1999 στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογιών με κύρια εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των διαδικτυακών εφαρμογών. Μέχρι και σήμερα αναπτύσσει και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου ενώ διαθέτει άρτια καταρτισμένα στελέχη για την υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής. Με συνεργάτες αλλά και πελάτες που ανάμεσα τους συγκαταλέγονται μερικοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, είναι αυτή την στιγμή μία από τις σημαντικότερες εταιρείες υποδομής νέων τεχνολογιών για το internet.

Κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανοδική πορεία της εταιρείας και της έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά είναι η εμπειρία και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την υψηλή τεχνογνωσία.

Η σταδιακή ανάπτυξη και εμπειρία της εταιρείας έχουν βελτιώσει τις διαδικασίες παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη και την παροχή καινοτόμων λύσεων βασισμένες στις τρέχουσες τεχνολογίες της εκάστοτε εποχής.